2020/08/16

Megújulhat templomunk!

Még a járvány időszaka alatt adatott egy lehetőség, mely szerint mégis rendbe tehetjük szeretett templomunkat. Halmy Gyula gondnokunk állt az egész dolog élére, és Isten kegyelmes támogatásával kijárta azt, hogy immár elérhető közelségbe került a templom külső és belső megújulása.


2.170.000.- Forint. Egy helyi református vállalkozó, Pápai Zoltán ennyiért vállalta azt, hogy szinte anyagárban elvégzi a felújítási munkákat. Az összeg nem elérhetetlen, mondhatni Pápai Zoltán nagylelkű adománya ez, amit ezúton is hálásan köszönünk neki!
 
Már csak a fent megnevezett összeget kell előteremtenünk! Mert ahogyan az anekdota mondja: Meg van már a pénz a felújításra! De a pénz a mi zsebeinkben van!
 
A helyi önkormányzat is beszállt a falu egyetlen műemlékének, egyik turista látványosságának felújításába. A képviselők a felújítás bekerülés költségének a felét már megszavazták a számunkra. Köszönjük!
 
Így nekünk és támogatóinknak már csak 1.085.000.- Forintot kell összeadakoznunk. Kérjük, református testvéreinket, és mindazokat a szimpatizálnak velünk, hogy adományaikkal támogassák templomunk megújulását. Adományaikat személyesen vagy bankszámlánkra utalva tudják eljuttatni hozzánk! Bankszámla számunk, ahová adományaikat várjuk: Raiffeisen Bank | 12082104-01523422-00100000. Köszönjük!
 
Ha a pénz összegyűlik, akkor Isten kegyelméből és pénzadományainkból szeptember elején elindulnak a felújítási munkálatok, és október elejére kívül-belül megújulhat református templomunk!

0 komment:

Megjegyzés küldése